Szolgáltatások

power-972191

Elektromos üzemzavar/meghibásodás, Műszaki Szolgáltatás, Motor és Tekercselés

Az áram energia a 21. században az ember által elért technológiai ponton, az élet szinte minden területén alapvető energiaforrássá vált. Az egészségtől a közlekedésig, a gyártástól a mindennapi életig, a kommunikációtól a különböző területeken használt gépekig áram energiát használunk.

Az energiavesztés és meghibásodás pedig a létrehozott eredmények szempontjából az ember életét közvetlenül befolyásolja. Az egészség, a közlekedés, a gyártás, a kommunikáció miinden terület gyártási veszteségekhez és a mindennapi élet megszakadásához vezet. Az energia elosztás minősége, a felhasznált áram energia minősége is növekszik. A veszteségek csökkenek, a termelékenység nő, a kiadások csökkennek.

Az intézményünk Meghibásodási és Műszaki Szolgáltatási Osztálya, a minőségi áramfogyasztásukat biztosítja. A vállalkozásukban az elektromos vezetékek okozta energiaveszteségeket a technológiából előnyt kovácsolva megállapítja. A meglévő problémákat eltávolítja. Az elektromos rendszerük és gépeik elektromos meghibásodásait megállapítja. A megoldását megtervezi és a meghibásodást megoldja. A későbbiekben a rendszer időszakos karbantarását elvégzi.

Az osztályunk tudja, hogy a meghibásodásokban a legfontosabb tényező az idő, ezért a meghibásodási bejelentések és segítségkérések osztályunkhoz való beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül szakembereket küld, a problémát felderíti és megoldja.

Kompenzációs Panel

Aktív, Reaktív és Termelő rendszerekben megfelelő megoldást nyújt. Kondenzátor, tumrack raektív közvetítő, harmonikus rendszerek megoldását biztosítja.

A kompenzációs panellel kapcsolatban további információért a kapcsolati résznél felvehetik velünk a kapcsolatot.

Villamos Panel

Intézményünk gyárak, ipari telepek, lakóházak, kórházak, bevásárlóközpontok, iskolák stb. minden féle épület szükséges áram kapcsolótáblákat gyárt.

A mérnökség, vizsgálat, beüzemelés és összeszrelési munkálatokban szerzett tapsztalatot a panel gyártásba beillesztve innováció és külöböző minőség felfogást biztosító Panel Osztályunk,

– Fő eloszlási és másodlagos eloszlási kapcsolótáblák,

– Távirányító, automatizáló panelek

– Harmonikus szűrős kompenzációs panelek,

– Kompenzációs panelek,

– Generátor hálózati transzfer panel

 

Az emberek részére minőségi energiafelhasználást alapelvként követő intézményünk, a mostanáig elvállalt bevásárló központok, gyárak, lakóházak, kórházak és hasonló hasonló üzemek projektjeiben és alkalmazásaiban az alacsony feszültség, magas feszültség és gyengeáram rendszereinek kulcsrakész megalapítását valósította meg.

 

A hozzájáruló osztályunk, számítógépen elkészített világosítás profilokkal a legideálisabb világtási rendszerek felállítását biztosítja.

Különböző rendszerek területén, gyárak és épületekhez tartozó nagyfeszültségű áram és magas feszültségi rendszereket tervez, az alkalmazásukat kivitelezi, időszakos trafó karbantartást végez.

– Tűzjelző rendszerek,

– Hálózati rendszerek,

– Zárt áramkörű televízió rendszerek,

– Zene sugárzó és bemondó rendszerek,

– Műholdas antenna rendszerek,

– Video hívórendszerekhez hasonló gyengeáram rendszerek projektjét és alkalmazásait hozza létre.

 

– Fő áramelosztói kapcsolótáblák,

– Automatikus távirányítású panelek,

– Kompenzációs panelek,

– Harmonikus szűrőrendszerek,

– Önindító panelekhez hasonló minden fajta elektromos paneleket, a mindenhol elfogadott szabványoknak megfelelően megtervezi és legyártja.