Intézményi

 

photo-1473308822086-710304d7d30c

Minőség Politikánk

“Feltétel Nélküli Ügyféli Elégedettségˮ fenntarthatósága érdekében a gyártásban és a gyyakorlatban “minőségˮ az előfeltételünk.

Minden  használatban lévő fogyóeszközeinkkel a gyakorlatban kivitelezett minőség központú szolgáltatás felfogásának tartósságának megőrzése érdekében minőségi kereskedés és dolgozóink folyamatos továbbképzését figyelembe vesszük.

Munkaerőnk

Tudjuk azt, hogy minden projekt, amiben résztvettünk az általunk kínált szolgáltatással és a létrehozott megoldásokkal az elvárásokat meghaladva, cégünk munkaereje révén gyártott értékekkel el fogjuk érni a célunkat, hogy egy jó márkává váljunk.

Ebben a célban, bármely tevékenységi területünkön dolgozó csapattársaink, bármi is legyen a feladata, a csapatszellem elsajátítása és az egyéni fejlődése érdekében a lehetőség teremtés és a teljes minőség nélkülözhetetlenségében hiszünk.

Alapelveink

– A törvényeket betartjuk.

– Minden ember méltóságát tiszeteletben tartjuk.

– A munkavédelmet fejlesztjük.

– A munkánkat rendesen és átláthatóan végezzük.

– A versenytársi és partneri kapcsolatainkban igazságosan járunk el.

– A szerződéseinkhez hűek maradunk.

–  A környzet megóvására törekszünk.

–  Ígérjük, hogy jó intézményes állampolgárok leszünk.

 

Kötelezettségeink

Intézményünk, a meglévő etikai értékek szüksége, minden területen, ahol tevékenységet végzünk, minden legális és morális feltételnek megfelelően és a lehető legjobb szntű kivitelezéssel kapcsolatban biztos. A célból, hogy egy intézményes márkává válhassunk, egy fenntartható életért a környezeti értékeket különösen, az erkölcsi és törvényes kötelezettségeknek mind intézményként mind egyénként is meg kell felelnünk és ezzel kapcsolatban nem engedünk.

Ebben a célban, bármely tevékenységi területünkön dolgozó csapattársaink, bármi is legyen a feladata, a csapatszellem elsajátítása és az egyéni fejlődése érdekében a lehetőség teremtés és a teljes minőség nélkülözhetetlenségében hiszünk.

Hogy a dolgozók, a felelősségteljes munka felfogással rendelkező intézményünket, a megfelelő módon tudja képviselni, betartja a törvényt, a céges szabályokat és a munkaszabályzatot és a társadalom fejlődéséért dolgozik. A cég vezetői az átláthatóság, a megbízhatóság és a döntés hozatal szerkezetében felelősségteljes viselkedéshez aktívan hozzájárul. Intézményünk minden beosztottja, az etikai értékek előtérbe helyezésével, arra törekszik, hogy a munka eredmények soha ne előzzék meg az etikai szabályok és a minőség politika alkalmasságát.